+45 2993 6366 claes@ckprojektering.dk

Byggesagkyndig

  • Uvildig byggerådgiver
  • Beskikket bygningssagkyndig
  • Stor erfaring med byggeri
  • Byggetilsyn
  • Eksternt tilsyn

Uvildig og beskikket bygningssagkyndig

CK Projektering er din uvildige byggerådgiver og eksterne tilsynsførende på byggeriet af din nye bolig

Lad os sikre dit byggeri
med uvildigt tilsyn og rådgivning

Har du brug for byggerådgivning – projektering eller eksterne tilsyn ved nybyggeri eller renoveringer?

Vi har mangeårig erfaring i tilsyn af alle typer byggeri og er uddannet beskikket bygningssagkyndige som er en uddannelse der gennemføres hos sikkerhedsstyrelsen. Med denne uddannelse kan der ydermere udføres tilstandsrapporter ved køb og salg af boliger.

 

uvildig byggerådgivning

Hvad er en beskikket byggesagkyndig?

En beskikket byggesagkyndig (også kendt som beskikket bygningskonsulent eller bygningssagkyndig) udfører en lang række opgaver inden for byggeteknisk rådgivning, inspektion og vurdering af ejendomme. Den primære rolle er at undersøge bygninger og strukturer for at vurdere deres tilstand, identificere eventuelle problemer, risici eller mangler, og levere objektive rapporter og rådgivning til ejere, købere eller sælgere af ejendomme.

Et eksternt tilsyn af dit husbyggeri er en uvildig inspektion, kontrol af konstruktioner og løbende gennemgang af huset udført af CK Projektering som uafhængig tredjepart.
Formålet med et eksternt tilsyn er løbende at vurdere husets tilstand, overholdelse af regler og forskrifter samt at identificere eventuelle problemer eller områder, der kræver opmærksomhed og handling.

Claes, fra CK Projektering, har ført eksternt tilsyn med byggeriet af vores drømmehus fra start til slut. Vi valgte Claes til opgaven på baggrund af hans erfaring, og anbefalinger fra naboer.

Under hele processen har vi oplevet Claes som imødekommende og professionel. Claes har en rolig, men konsekvent og konstruktiv tilgang til tingene.

Det eksterne tilsyn, som https://ckprojektering.dk/ udfører, kan vi anbefale enhver, der bygger nyt. Pengene er, efter vores mening, givet godt ud, og vi har kunne sove trygt om natten, velvidende at byggeriet har været opført efter alle kunstens regler.

De bedste hilsner fra

Rasmus og Anja

Mellemløkken 29, 5792 Årslev

Send en mail

claes@ckprojektering.dk

Du finder os her

Møllebakken 2 - 5462 Morud