+45 2993 6366 claes@ckprojektering.dk

Energirådgivning

  • Termograferi 
  • Stor erfaring med byggeri

Termografi- undersøgelse og Energirådgivning

Hos CK Projektering er vi uddannet energikonsulenter og vi hjælper jer med at få styr på varmeforbruget

Termografering før forbedringer
Termografering efter forbedringer

Er gulvet koldt ved vinduet?

Har du brug for byggerådgivning – projektering eller eksterne tilsyn ved nybyggeri eller renoveringer?

Er gulvet koldt ved vinduet, eller har I en fornemmelse af at varmen forsvinder fra boligen? Vi kan give dig et visuelt billede af hvor der kan gøres forbedringer af klimaskærmen.
Hos CK Projektering er vi uddannet energikonsulenter og vi hjælper jer med at få styr på varmeforbruget, prioritere forbedringerne og samtidig sikre, at I får udført og valgt de rigtige løsninger.
Er din bolig godt isoleret? Find ud af det med en Termografiundersøgelse af dit hus
Hos CK Projektering udfører vi termografiundersøgelser, som er en teknik uden destruktive indgreb, men hvor et infrarødt kamera bruges til at måle og registrere den termiske varme stråling, der udsendes af bygningen.
Formålet med en termografiundersøgelse er at opdage temperaturforskelle og varmeudslip, hvilket giver et klart billede af konstruktionernes isoleringsevne og tæthed.
En termografiundersøgelse afslører områder med utilstrækkelig isolering eller varmebroer, hvor varme eller kulde undslipper, eller trænger ind i bygningen. Undersøgelsen hjælper med at identificere områder, der kræver forbedret isolering for at øge energieffektiviteten, give et bedre indeklima og i sidste ende mindske varmeregningen.

På billedet kan du se forskellen på en dårligt isoleret og en isoleret væg under vinduerne.

 

uvildig byggerådgivning

Termografi af kuldebroer

Kuldebro ved fundament – Varmespild og risiko for skimmelvækst.

 

Claes, fra CK Projektering, har ført eksternt tilsyn med byggeriet af vores drømmehus fra start til slut. Vi valgte Claes til opgaven på baggrund af hans erfaring, og anbefalinger fra naboer.

Under hele processen har vi oplevet Claes som imødekommende og professionel. Claes har en rolig, men konsekvent og konstruktiv tilgang til tingene.

Det eksterne tilsyn, som https://ckprojektering.dk/ udfører, kan vi anbefale enhver, der bygger nyt. Pengene er, efter vores mening, givet godt ud, og vi har kunne sove trygt om natten, velvidende at byggeriet har været opført efter alle kunstens regler.

De bedste hilsner fra

Rasmus og Anja

Mellemløkken 29, 5792 Årslev

Send en mail

claes@ckprojektering.dk

Du finder os her

Møllebakken 2 - 5462 Morud