+45 2993 6366 claes@ckprojektering.dk

Byggetilsyn

 • Uvildig byggerådgiver
 • Stor erfaring med byggeri
 • Eksternt byggetilsyn

Hvad er byggetilsyn?

Når du vælger at tilknytte et byggetilsyn i forbindelse med opførelsen af dit nye hus, sikrer du dig selv en tryg og rolig byggeperiode.

Et byggetilsyn består typisk i en række tilsyn af alle de kritiske bygningsdele og konstruktioner under opførelsen.
Byggetilsynene strækker sig lige fra støbningen af fundamenter til afleveringsforretningen den dag, du overtager det nøglefærdige hus.

Disse byggetilsyn af byggeriet bliver skræddersyet til netop dit byggeri og placeres således, at de ligger på de mest kritiske tidspunkter i byggeriet, hvor der er størst risiko for, at der sker fejl, noget der bliver skjult, bygget inde eller gemt af vejen.

Vores byggesagkyndige udarbejder fra hvert tilsyn et tilsynsnotat eller fotodokumentation, hvilket beskriver de forhold der er konstateret ved byggetilsynet.
Vi tager dialogen direkte med den udførende entreprenør ude på byggepladsen, med henblik på at drøfte eventuelle fejl og mangler konstateret ved tilsynet.
Ved vores næstkommende tilsyn med byggeriet, vil vi ligeledes følge op på tidligere notater og kommenterede fejl i bedst muligt omfang.
Det betyder, at du roligt kan læne dig tilbage og følge byggeriet fra sidelinjen, uden bekymringer.

 

uvildig byggerådgivning

Et professionelt byggetilsyn

Et professionelt byggetilsyn har i sig selv en præventiv effekt, da det at have en byggerådgiver tilknyttet sit byggeri indikerer over for håndværkerne, at du vil have et kvalitetsbyggeri. De bliver dermed mere opmærksomme på det stykke arbejde de udfører, hvilket i sig selv tilfører dig stor værdi.

Når du har kontaktet CK Projektering omkring eksternt tilsyn eller byggetilsyn, skal vi gerne have fremsendt de dokumenter og det tegningsmateriale, der er udarbejdet.
Dermed kan vi skabe os et overblik over projektet og kommentere på projektet på et tidligt stadie. Vi udarbejder herudfra en pris på et tilsynsforløb, der er passende for dit projekt.

Vi kommer forbi på byggepladsen på 8-10 fastlagte tidspunkter under byggeprocessen i overensstemmelse med byggeriets tidsplan, hermed opnås der tilstrækkeligt med tilsyn i byggefasen.
Derudover kommer vi også på uanmeldte byggetilsyn ved passende lejligheder.

Under et byggeri kan der opstå mange uforudsete ting, der skal tages stilling til. Det kan være svært, hvis man ikke ved, hvad håndværkerne, arkitekten eller ingeniøren snakker om. Og det kan hurtigt udløse ekstra regninger, som måske slet ikke er berettiget.

Derudover kan der opstå situationer, hvor der skal tages beslutning om materialer, placering af vægge og installationer

Eksternt tilsyn af et hus kan omfatte følgende aspekter

Fokuspunkter under opførelsen:

 • Gennemse tegninger.
 • Sandpude, placering på grunden og geoteknisk rapport.
 • Installationer før støbning af terrændæk, membraner, udsparinger og dræn.
 • Yder- og indervægge, placering, vindues og dørhuller, forankring.
 • Spær, fastgørelse til rem.
 • Vindstop/vindplade, udluftning af tagkonstruktionen.
 • Undertag, Grat+ skotrender, Krydsfiner ved flade tage.
 • Dampspærre og isolering.
 • Sokkelpap ved formur, radonsikring.
 • Kontrol af fugtighed i indervægge før malerbehandling.
 • Membraner i vådrum.
 • Aflevering og overdragelse.

Vi er til for at hjælpe dig sikkert igennem opførelsen af dit nye hus eller til- og ombygning. Vi udfører alt fra myndighedshåndtering ved ansøgning om byggetilladelse samt færdigmelding ved kommunen.
Vi ser frem til at hjælpe dig godt igennem dit kommende byggeprojekt.

Claes, fra CK Projektering, har ført eksternt tilsyn med byggeriet af vores drømmehus fra start til slut. Vi valgte Claes til opgaven på baggrund af hans erfaring, og anbefalinger fra naboer.

Under hele processen har vi oplevet Claes som imødekommende og professionel. Claes har en rolig, men konsekvent og konstruktiv tilgang til tingene.

Det eksterne tilsyn, som https://ckprojektering.dk/ udfører, kan vi anbefale enhver, der bygger nyt. Pengene er, efter vores mening, givet godt ud, og vi har kunne sove trygt om natten, velvidende at byggeriet har været opført efter alle kunstens regler.

De bedste hilsner fra

Rasmus og Anja

Mellemløkken 29, 5792 Årslev

Send en mail

claes@ckprojektering.dk

Du finder os her

Møllebakken 2 - 5462 Morud